• La Plaza-Slide-Content
 • La Plaza-Slide-Content
 • La Plaza-Slide-Content

Резервации на 044 337 350 или овде

Добредојдовте

Под падините на Шара, во срцето на најголемиот вишнов овоштарник во Полог се наоѓа новиот ресторантски комплекс Електра Гарден. На само 20 минути возење од Скопје Ве очекува нашиот тим на професионални готвачи кои посветено и со голем ентузијазам создаваат нови вкусови кој ќе ви ги разбуди сетилата.
Со својот идиличен рустичен амбиент во прекрасна градина на повеќе од 10.000 м2, Електра Гарден претставува место за опуштање и уживање за целото семејство.
Со посебен акцент на најмалите, просторот е адаптиран со игралиште, декоративно езеро со фонтани како и пространи тревници каде можат дечињата безгрижно да си играат.


 • Мисија

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Локација

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Намирници

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Новости

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе


Ни еден вкус не е привремен туку остава впечаток кој трае.

-- Јохан Волфганг фон Гете | (1749-1832)